Kancelársky komplex Twin City

Twin City Bratislava je dokonalý priestor pre vašu firmu, ktorý využíva tie najpokrokovejšie technológie. Čo ďalšie ponúka projekt v novej, významnej časti mesta?

Kancelársky komplex Twin City je umiestnený v bývalej industriálnej zóne hlavného mesta, v blízkosti hlavnej autobusovej stanice Mlynské Nivy, pri dôležitej križovatke ulíc Karadžičova a Mlynské Nivy. Táto časť mesta sa rozrástla o niekoľko významných budov, ktoré v spojení so Stanicou Nivy a štvrťou Nové Nivy predstavujú akýsi nový bratislavský downtown. Táto unikátna poloha robí z projektu Twin City dokonalé miesto na podnikanie. Pre mnohých nájomcov Twin City predstavujú kancelárie ideálne pracovné prostredie, v ktorom sa spája ekologickosť samotného projektu so strategicky perfektnou polohou. Inak povedané Twin City projekt ponúka mnoho benefitov pre podnikanie, a tie sú pri hlavnom meste a jeho špecifikách na nezaplatenie. Moderný komplex odráža spojenie inovatívnych, technologicky vyspelých priestorov a vynikajúcej polohy priamo v centre mesta.

Kancelárie v zelenej budove sú žiadané

Dokonalé pracovné prostredie – to je Twin City Bratislava. Podnikanie v prestížnej lokalite je snom každého. A keď sa k tomu pridá ešte budova ponúkajúca špičkové technológie a disponujúca certfikátom BREEM Excellence, netreba dlho premýšľať. Svetlé, flexibilné kancelárske priestory bývajú označované aj ako kancelárie budúcnosti. Strešné záhrady, panoramatické výhľady, inteligentné technológie a efektívnu prevádzku budov má na svedomí developer HB Reavis. Zelené budovy projektu Twin City sú nízkonákladové, šetria životné prostredie a ponúkajú pozitívne pracovné prostredie. V praxi to znamená trojité zasklenie, svetlé priestory, LED osvetlenie chodieb, chladiace trámy a mnoho ďalších unikátnych detailov, ktoré robia z projektu Twin City jedinečné miesto, ideálne na úspešné podnikanie.Kancelársky komplex Twin City

Lokalita plná služieb – to sú Nivy

V blízkom okolí moderného komplexu sú situované renomované kaviarne, reštaurácie a ďalšie iné gastronomicky významné prevádzky. Doslova „na skok“ majú svoje sídla pobočky finančných inštitúcií, využiť tiež môžete aj služby notára, škôlky, kaderníctva či kvetinárstva, prípadne potravín. Nechýba ani lekáreň, drogéria, optika, butik alebo napríklad aj predajňa ortopedických pomôcok. Prestížna biznis štvrť mesta stavia svoje renomé aj na blízkosti historického centra metropoly Slovenska. Ak túžite po zaujímavej adrese pre svoje podnikanie aj vy, pozrite si ponuku voľných kancelárií v komplexe Twin City.